Belenyomták a Heti Híreket L Nagy Zoltán újságjába! Kettő az egyben? Felszámolás alatt a kiadó!

Jó hírünk is lehetne, még pedig az, hogy egy lap áráért kettőt kap az, aki megveszi L Nagy Zoltán Kék Nefelejcs becenevű újságját. Viszont még sincs jó hírünk, mert a Kék Nefelejcs e heti lapszáma olvashatatlanná sikeredett. Rányomták 6. és 7. oldalra a Heti Hírek 14, és 15. oldalát.

 

Így aztán ki is derült, hogy mindkettőt ugyanott nyomtatják, mert ez a baki csakis így történhetett meg. L Nagy lapjában, a Kéknefelejcsben nem találunk nyomdát, mely nyomtatja az egyébként is meglehetősen silány minőségű nyomdai terméket. A Heti Hírek nyomdája a GrafitART Nyomda Kft, így valószínű, hogy L Nagy újságját is ők nyomtatják.

 

Az könnyen megesik, hogy egy nyomda elnyom valamit, tévedni emberi dolog, az azonban példátlan, hogy L Nagy így dobta „piacra” lapját, nem törődve azzal, hogy újságja teljesen olvashatatlan lett, mert belenyomtatták a Heti hírek oldalait. Azt hiszem, ennél igénytelenebb már nem igazán lehetett volna. A hab a tortán az az, hogy az L Nagy féle lapban már nem is szerepel kiadó cég, sem személy, vagy szabályos impresszum, pedig ez kötelező lenne. Az ok azonban könnyen kiderül a nyilvános közadatokból.

 

A legutóbbi kiadó cég, a Benji Média Kft felszámolás alatt van, szeptember közepe óta. A cég ellen több végrehajtási eljárás is indult, melyet nem tudtak foganatosítani. Hogyan van bátorsága ezek után L Nagynak így kiadni ezt a lapot, kiadó nélkül? LV

 


Címke: