Az ex kommunista bértollnok újabb kapitális baklövése: Tóth Barnának baja van a református temető útjainak felújításával is

 Talán szerencsés lenne, ha egyes újságírók nem csak pihenni járnának be a képviselő- testületi ülések első felére, hanem figyelnének is, vagy ha erre már képtelenek, akkor legalább utána olvasnának annak a témának, amiről írnak. Tóth Barnának, Ábrahám Tibor egyik bértollnokának most azzal akadt baja, hogy a református temető útjainak megújítására adott a helyi önkormányzat 800 ezer forintot. Azt hiszi a témában teljes tudatlansággal rendelkező Tóth Barna, ex kommunista, hogy Nagykőrös Város Önkormányzat képviselő- testülete mindenféle döntés nélkül adta oda a pénzt a fenntartó Nagykőrösi Református Egyházközségnek.

 Azt írja, hogy jó lett volna, ha megkérdezik a helyi képviselő-testületet erről. Az MSZMP korábbi raktárosa teljes tudatlanságban szenved, hiszen Nagykőrös Város Önkormányzat képviselő-testülete DÖNTÖTT a támogatás odaítéléséről.

Ez a fenti történet is bizonyítja azt, hogy Ábrahám és emberei lassan akkor is hazudnak, mikor kérdeznek. Kitalálnak egy álhírt, felfújják, feltupírozzák, és a mesét szövögetik, álhíreket gyártanak... Nem ártana e helyett a közvéleményt hitelesen tájékoztatni végre.

LV

 

 

Címke: