AZ ELLENZÉK, HA HATALOMRA KERÜLNE, MEGSZÜNTETNÉ A NAGYKŐRÖSI TŰZOLTÓSÁGOT IS?

 „A jelen báli idényét az un. „Tűzoltó-bál” jelenti, azzal huszonegynéhány tűzoltónak a képviseletével, akik valójában nincsenek kihatással a város közéletére. Sem kulturálisan, sem másként!” – ezt írta szó szerint dr. Ábrahám Tibor László volt SZDSZ-es országgyűlési képviselő lapjában, a Heti Hírekben Tóth Barna.

Azt a kapitális hazugságot, hogy a nagykőrösi báli idényt a Tűzoltó Bál jelenti Nagykőrösön, nyilván cáfolni sem érdemes, mivel minden nagykőrösi tudja, hogy a Nővérbál, a Polgári Bál mellett számos civil szervezet, iskolai munkaközösség, sportegyesület is szervez, rendez bálokat, vacsorákat ilyenkor, tehát igen széles, gazdag a kínálat, választék.

Az viszont ennél is fontosabb és elgondolkodtató, amit viszont cáfolni és visszautasítani kell, hogy Tóth Barna szerint a „nagykőrösi tűzoltók nincsenek kihatással a város életére”. Erre már nincsenek szavak, felháborító az egész, primitív színvonaltalan gyalázkodás. Tóth Barna és a mögötte álló politikai erők ezzel újabb mélységbe zuhantak, nyíltan megtámadták a nagykőrösi tűzoltókat, mindennapos munkájukat, áldozatvállalásukat minősítették ezzel. Felmerülnek kérdések is az ellenzéki lap cikkét olvasva: Ezek szerint az ellenzék álláspontja az, hogy nincs szükség az Önkormányzati Tűzoltóság Nagykőrösre és a tűzoltói állományra? Ezek szerint az ellenzék, ha hatalomra kerülne, megszüntetné a helyi tűzoltóságot is?

Persze Tóth Barnán már nem is lepődünk meg, 2016. november 16-án egy sajtótájékoztatón azt mondta: „SOKSZOR AZT SEM ÉRTEM MEG, HOGY ÉN MIT ÍROK”.  Jobb esetben most is csak ez a helyzet, rosszabb esetben értette és komolyan is gondolta, amiket leírt…

INKÁBB AZZAL FEJEZZÜK BE, HOGY SZÜKSÉG VAN A TŰZOLTÓKRA, ÉS NEM SZABAD ENGEDNÜNK, HOGY MEGSZÜNTESSÉK A TŰZOLTÓSÁGOT, ÉS LENÉZZÉK AZOKAT, AKIK TESZNEK, DOLGOZNAK A VÁROSÉRT.

Horváth Tibor

 

Képünkön jobbra Tóth Barna a képviselő- testület ülésén, osztja az észt Kustár Tamás Balázs ellenzéki képviselőnek.  A képen László ferenc MSZP-s városi elnök éppen sajtószemlézik....

 

 

Címke: