Autókölcsönző Nagykőrösön? IGEN!

Új szolgáltatást vehet igénybe Nagykőrös Város lakossága

 

A növekvő lakossági igényeknek megfelelően új szolgáltatással bővült a nagykőrösi gazdasági paletta. Mostantól már Nagykőrösön is lehet gépjárművet bérelni. Ennek kapcsán beszélgetett lapunk Kis Nórával, a Car Rental Nagykőrös társtulajdonos ügyvezetőjével.

 

„Szeretettel köszöntök minden kedves olvasót. Tősgyökeres nagykőrösi lakos vagyok, jelenleg is itt élek. Szeretnénk egy egyedülálló exkluzív szolgáltatást nyújtani a lakosoknak személygépjármű és kistehergépjármű bérlési szegmensben. Tudomásom szerint városunkban nem volt eddig ilyen jellegű szolgáltatás.”- mondta el lapunknak Kis Nóra, akitől azt is megtudhattuk, hogy a flottában személygépjárművek és kistehergépjármű is van.

 

Facebook oldal IDE kattintva


„Próbáltuk a lehetőségeink és az ár érték szerinti márkát kiválasztani, de főként a bérlőink biztonsága és a gépjárműveink megbízhatósága volt a szempont. Ezért a Mercedes által gyártott Smart FourFor (korábban év biztonságos autója) és Volkswagen Transporterre esett a választás. Főként a Facebook-on létrehozott oldalunkon keresztül bérelhetők gépjárműveink, az időpontfoglalás alkalmazásban, de az üzenetekre és hívásokra is igyekszünk azonnal válaszolni. Flottánk a Ceglédi úton a Mobil Petrol benzinkút parkolójában található, az átadás és a visszaadás is ott történik. Mindezek mellett reptéri transzfer illetve reptéri bérautó átadással is bővítettük vállalkozásunk tevékenységi körét. Ne feledjék ha gépjárművük szervízben van, vagy csak személyautóra vagy kisteherautóra van szükségük, akkor keressék a Car Rental Nagykőröst! Árainkat megtalálják a Facebook oldalon.”- mondta el lapunknak Kis Nóra társtulajdonos ügyvezető.

 

Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok sikert és sok bérlőt kívánunk a nagykőrösi új vállalkozásnak!

(X)

 

 

Címke: