Akcióban vadászaink! A Nagyerdei Vadásztársaság is példamutató módon vett részt a szemétszedési akcióban

Részt vett vadásztársaságunk is a TeSzedd akcióban!

Március 30-án, szombaton a Nagykőrösi Nagyerdei Vadásztársaság tagjaival is csatlakoztunk az országos szemétszedő kezdeményezéshez a TeSzedd akcióhoz.

A Nagyerdei Vadásztársaság megjelent tagjait a reggeli gyülekezőt követően tájékoztattuk az általános tudnivalókról, balesetvédelemről és kiosztottuk a védőkesztyűket valamint a zsákokat.

A több, mint 30 résztvevőt csoportokra bontottuk, hogy minél hatékonyabban és minél nagyobb területet tudjunk bejárni, majd elindultunk a tettre kész vadászokkal és kísérőikkel. 

 

A Nagyerdei Vadásztársaság területét tisztítottuk meg a szemétszedőkkel, ahol az építési törmelékkel a kidobott elektronikai cikkekkel, autógumival, autóalkatrészekkel, fém, műanyag és egyéb hulladékokkal egyaránt találkoztunk. Elmondhatjuk, hogy rekord mennyiségű szemetet szedtünk össze. A megtelt zsákokat és egyéb hulladékot a jelzett helyre pakoltuk le.

 Az összefogásnak köszönhetően tettünk környezetünk védelméért, köszönet a résztvevőknek.

Bujdosó Róbert fotóján jól látszik, hogy egy dám tarvad nyakára valamilyen hulladék szorult. Sajnos a látvány önmagáért beszél! Kiemelten fontos, hogy óvjuk a környezetünket és a benne élőket! 

 

Rónaszéki Lajos

a vadásztársaság elnöke

 

 

Címke: