Ábrahám Tibor nettó hazugsága

Olvasónk levelét tesszük közzé, változtatás nélkül: Ábrahám Tibor szerint létezik független közéleti lét. Ezt állítja a Heti Hírek tavalyi évi utolsó számában megjelent interjúban. Nyilván saját magára gondolt, mint független, ami egyszerűen hazugság.

 

Hiszen hogyan lehetne Ábrahám Tibor és az általa papíron elnökölt Jobb Nagykőrösért Egyesület független, amikor mindent közösen csinál a Jobbikkal és a tavalyi országgyűlési választás előtt pedig az egyesület beszállt a Jobbik kampányába és szórólapon tudatták a kőrösiekkel, hogy ők Volner Jánost támogatják.

 

Mennyire független az az ember, aki leteszi a voksát az egyik párt mellett? Az sem magyarázat, hogy csak a csatornaügyben kérték Volner segítségét, mert amikor Nagy Bandó András a Jobb Nagykőrösért Egyesület meghívására előadást tartott a Kinizsiben, Volnert az első sorba ültették, bemutatták és még beszédet is mondott, pedig Nagy Bandó nem a csatornával foglalkozott. Ábrahám lapját, a Heti Híreket a Jobbik házi újságjának is lehetne nevezni, KZSBT annyira nyomja Zágrábot és a Jobbikot, a Múltheti rovat szinte csak a szuperman Zágrábról szól, mintha más képviselő nem is ülne a testületben.  

 

Ábrahám az egyik oldalon függetlenségről beszél, miközben a másik oldalon a politikai szélhámos Zágráb Nándor azt nyilatkozza, hogy a Jobbik és a Jobb Nagykőrösért Egyesület szövetségben, koalícióban indul az önkormányzati választáson. Most akkor mitől független Ábrahám? Ha valóban az lenne, akkor minden párttal, minden párt országgyűlési képviselőjével együtt működne, legyen az MSZP-s, LMP-s vagy akár Fideszes. Bár amióta Volner megunta Zágrábékat és kilépett a Jobbikból, Ábrahám ki sem ejti Volner nevét, úgy csinál, mintha nem neki kampányolt volna.

 

Összegezve, Zágráb bejelentette, hogy a Jobbik és Ábrahám egyesülete koalícióban indul az önkormányzati választáson. Ezek után nettó hazugság Ábrahám részéről függetlenségről papolni. Nem más ő, mint Zágráb és a szakadék felé tartó Jobbik kiszolgálója.

Címke: