Ábrahám Tibor bértollnoknője hazudik: Nem igaz, hogy csökkent a lakosság száma Nagykőrösön! Ellenkezőleg

Lapunk már korábban is beszámolt róla, hogy megfordult egy negatív tendencia, és Nagykőrös lakosságszáma növekedni kezdett az elmúlt években. Ez a hivatalos statisztikai adatokból derül ki. Mindezekre fittyet hányva KZSBT, azaz Kis Zsoltné Berényi Tünde, Ábrahám Tibor ex konzervgyár igazgató bértollnoknője a következőt kérdezi: Az elmúlt 5 évben hogyan változott Nagykőrös lakosságszáma, miért csökkent annyira?

 

Nos, kedves KZSBT, azt szeretted volna, ha erre a kérdésre választ ad az önkormányzati média. Megkapod. NEM csökkent. Talán Te magad is utánanézhettél volna, ugyanúgy, mint ahogyan TÓBA, azaz Tóth Barna ex elvtárs, is, aki szintén Ábrahám bértollnoka, és többször leírta, hogy csökken a lakosság száma Nagykőrösön.

 

Teljesen hiteltelenné váltok, ha már akkor is hazudtok, amikor kérdeztek...

Még akkor is, ha azt " parancsra " teszitek.

 

 

Állításaitokkal, kérdéseitekkel szemben az az igazság, hogy " valamit " mégiscsak igen jól csinál a többségi városvezetés, ha a lakosság száma akkor is nő a településen, ha országosan a születések száma kevesebb, mint a halálozásoké...  


Sőt, utoljára 1970 és 1980 között nőtt a városban a lakosság száma, azóta folyamatosan csökkent, egészen 2015-ig, amikoris + 0,37 %-os növekedés következett. 2017-ben 23872 lakos élt a városban. A kedvező tendencia folytatódik, mert a legújabb adatok szerint 2018- ban  23.962 fő él Nagykőrösön. A forrás nem más, mint a KSH adtabázisa.

 

Ajánlom a tényeket minden olyan ember figyelmébe, aki szereti Nagykőröst, mert azt gondolom, hogy aki a tények figyelembe vétele nélkül írja pánikkeltő, gyalázkodó cikkeit, az nem szereti.... Sőt.  Ennek a számnak örülni illene, és beszámolni a pozitív változásról. Kíváncsian várjuk a végre tényeket tartalmazó cikkeket.

LV

Címke: