Ábrahám Tibor bérfirkásza az angyalokat is gyűlöli?

Honnan fakad az a mérhetetlen gyűlölet, mely TÓBA, alias Tóth Barna lelkületében lakozik? Miért utálkozik Ábrahám Tibor újságírója folyamatosan? Igaz, megszokhattuk már, mást nem is vártunk, de az, hogy még az angyalokat is " utálja " a korábbi kommunista szaki, az már undorító. Legalábbis nekem.

 

Olvasom legutóbbi fertelmes rettenetét, cikknek aligha nevezhető valamijét, melyben " lefikázza " a nagykőrösi karácsonyi díszítést, mely mások számára, akik valóban szeretik Nagykőröst, a világon a legszebb, és büszkék rá. Az emberek boldogok, hogy meseszép fényekbe öltözött a város, melyet angyalkák is ékítenek. Idén először jutott kettő a Polgármesteri Hivatal bejáratához is, és egy a körforgalomba, szokásos módon. Tóba mind a kettőt leszólja... kigúnyolja.

 

Ábrahám újságírója gyűlöli az angyalokat? Gyűlölik Nagykőröst? ....

 

A körforgós angyalkával az a baja Tóthnak, hogy idézem: " hátsó fertályát " mutatja Kecskemétnek. Milyen út vezet odáig, hogy egy ember, hogy egy angyalka fenekéről írjon? A hivatal előtti angyalok Tóthnak azért nem tetszenek, mert szerinte azok nem oda valók, mert a hivatal az " profán "... és az angyal egy egyházi szimbólum. Szerinte.... 

 

Rossz hírem van, hiszen az angyalka amellett, hogy egyházi szimbólum, a tisztaság és ártatlanság jelképe. Ugyanakkor a védelmezés és segítségnyújtás szimbóluma is az angyal. A hivatali dolgozók pedig naponta segítenek a lakosságnak, állnak rendelkezésükre. Tóth Barna a cikke szerint a gyerekeket sem szereti. Fel van háborodva azon, hogy a hóemberek a Református Templom előtt túl nagyok, és dühíti a cikk szerint, hogy a gyerekeknek játszóteret is kialakítottak itt. Így próbálja elvenni az emberek örömét. Mindhiába. Naponta százak örvendeznek a díszeknek. 

 

Tóth Barna Ábrahám Tibor újságjában publikálta fenti gusztustalan sorait. Ezt Ábrahám Tibor ezek szerint megengedte, ezekkel a gondolatokkal Ábrahám is egyetért? Ha nem, akkor miért jelentette meg ezt a borzalmat? Itt tart a gyűlölködők oldala.... Úgy tűnik, fáj nekik a siker, mások öröme, és békessége. LV

Címke: