Ábrahám a pácban? Vele ijesztgetik a népet?

Ábrahám Tibor, a Jobb Nagykőrösért Egyesület liberális elveket valló képviselője, volt SZDSZ-es képviselő nagy bajban lehet, ha saját lapját egy félresikerült kisfilmmel próbálja meg eladni, népszerűsíteni. Elmondható, hogy a felvételen megtört aggastyánként félmosollyal tesz fel kérdéseket, melyekre a válaszokat a lapban lehet elméletileg megtalálni. Lehet, hogy az az idő is eljön, amikor Ábrahám Tibor majd plakátfiúként " rohangálva " a városban próbálja meg vásárlásra csábítani a népet.

 

Vélhetően egyre kevesebb az eladott példányszám, ezért kínlódik a lappal Ábrahám Tibor. Végképp érthetetlen, hogy miért lett az újság reklámarca az az Ábrahám Tibor, aki számtalanszor megbukott a választásokon, és nem bírja a választók bizalmát.

 

Lehet, hogy akinek eddig nem volt világos, hogy a Heti Hírek nevű heti "rettenet" az ő tulajdona, abban most tudatosulhatott, hogy a Jobbikból a napokban kidobott Volner János barátja az, aki hobbiból kiadja az újságot, mert megteheti...

 

Nem utolsó sorban ez csak terelés Ábrahám részéről, aki eme kisfilmmel riogatja a facebook közönségét, hiszen arról az e heti Heti Hírekben egy árva szót sem írnak, hogy Volner János, akire eddig a teljes ábrahámi kommunikáció épült, politikailag megsemmisült. Hogy is van ez? Mennyire hiteles ez a lap? Már tényleg a végnapjait éli? Úgy vélem, hogy ez egy nagy antireklámnak sikeredett, melyen jókat derülnek a nagykőrösiek. Vajon munkatársai direkt járatják le ezzel a felvétellel kenyéradó gazdájukat?

Fotó: Heti Hírek videoja

LV