A nagykőrösi Pintér Gábor lett az Év Nagypapája az Apamagazin szavazásán

A Nagykőrösön élő Pintér Gábor rendőr alezredes, a kecskeméti rendőrség munkatársa lett az Év inspiráló Nagypapája az Apamagzin idei szavazásán kategóriában. Ehhez szerkesztőségünk nevében sok szeretettel gratulálunk és kívánunk további jó erőt, egészséget családja körében!

 

 

Pintér Gábor rendőrként szakmájában is kiváló, több országos híradásban is szerepelt. Többek között a közelmúltban a kecskeméti Malom üzletközpont tetejéről leugrani szándékozó férfit is az ő vezetésével mentették meg. A Nagykőrösön közismert Pintér Gábort lánya javasolta a szavazásra, ahol hatalmas sikert aratva, lett győztes.

 

 

Lánya ezzel a kis írással javasolta Gábort: Kedves Zsűritag! Szeretném édesapukámat (Pintér Gábort) jelöltetni az inspiráló nagypapa címért. Mit is jelent számunkra egy inspiráló nagypapa? Pontosan azt, amit ez a kép sugall számomra. Első unokaként (5 hónapos), ahogy meghallja a papa hangját fülig érő szájjal vigyorog. Hogy miért is? Már a pocakomban nagyon sokat beszélgetett a papa hozzá és az első pillanattól kezdve megismerte a hangját. Amikor ez a kép készült, édesapukám pont szerepelt az esti hírdóban, akit szakmájából kifolyólag dícsérték munkásságát szerintem már maga ez inspiráló, de ahogy a kisfiam reagált a papa hangjára, ahogy meglátta, muszáj volt megörökíteni fotón és úgy gondoltam be is adom az inspiráló nagypapa címért.

 

Címke: