A MIGRÁNSOK BETELEPÍTÉSE MIATT REPÜLHET BRÜSSZELBE ZÁGRÁB? EZÉRT HÍVTÁK?- Véleménycikk

Zágráb Nándor helyi Jobbik elnököt, választókerületi Jobbik elnököt, a Jobb Nagykőrösét Egyesület alelnökét meghívták Brüsszelbe november 13-ra. Azt nem tudjuk ki hívta meg, esetleg a DK vagy az MSZP vendégeként utazik, minden esetre nem lehet sürgős a jelenléte, ugyanis több, mint 1 hónap múlva távozik Nagykőrösről Zágráb. Vagy a szocialista, liberális frakció meghívásának tesz eleget Zágráb? Gondolhatnánk arra is, hogy az EP-választáson mutatott nagykőrösi eredményekről akarnak vele társalogni, ezért hívták, bár az a 488 szavazat vélhetően csak egy huncut mosolyra lenne elegendő, bárkivel is találkozik Brüsszelben.

Az egyik lehetséges ok, amiért Zágrábot Brüsszelbe rendelték (hívták, küldték stb.) az az, hogy az illegális migráns bevándorlók betelepítéséről egyeztessenek vele, talán meg is állapodjanak. Erre utalhat az is, hogy Zágráb azt írta: „már polgármesterként tudom képviselni a várost”. A FIDESZ Kormány elutasítja az illegális migrációt és ezért Brüsszel közvetlenül a településekkel egyeztetne a betelepítésről, megkerülve a Kormányt. Ha ez igaz, fenn áll a veszély, hogy Zágráb Nándor – a brüsszeli pénzek reményében – illegális migránsokat telepítene Nagykőrösre és emiatt utazik ki Brüsszelbe. Hiszen maga Zágráb Nándor is elismeri, hogy hívták, amúgy lehet, hogy eszébe sem jutott volna, kiutazni. Hogy kik, milyen érdekcsoportok hívták, azt rejtély fedi, sötét homályba burkolódzik az igazság. Információink szerint a brüsszeli balliberálisokkal, a magyar kormány ellen gáncsoskodókkal és lehetséges, hogy magával Soros Györggyel is találkozni fog kint. Ez nagyon veszélyes lenne, hiszen ha polgármesterként utazna ki Zágráb, akkor már semmi nem kötné a kezét, szabadon hitet tehet a brüsszeli bevándorlás-pártiaknak és megnyithatja Nagykőröst az arab-afrikai illegális migránsok áradta előtt. Nagykőrös utána ezt nyögné 5 évig…

„Magyar baloldali polgármesterek álltak a brüsszeli bevándorláspárti erők és Soros György mellé” címmel jelent meg írás az Origón, melyben leírták, hogy ez egy stratégia. „A Heinrich Böll Alapítvány fogalmazta meg először, hogy a bevándorlás-ellenes kormányzatok megkerülésével a településeknek közvetlenül kellene illegális migránsokat befogadniuk, melyhez a forrásokat egyenesen a Bizottságtól igényelhetnék.” – írja az Origó. Kérdéseink: erre készülhet most Zágráb Nándor helyi Jobbik elnök is, ezért hívták Brüsszelbe? Zágrábék közvetlenül fogadnának, telepítenének be migránsokat Nagykőrösre, ha megnyernék a választást? Ki gondolta úgy, hogy az EP-választáson megbukott Jobbik helyi elnökét meghívja, miután csak 488-an szavaztak rájuk Nagykőrösön?

Ha az Origó cikkét vesszük alapul és az abban leírtakat, akkor könnyen elképzelhető, hogy a migránsok betelepítéséről fognak egyeztetni Zágrábbal azok a sötét körök, akik meghívták Brüsszelbe, és akikről eddig semmit nem árult el.

NagykőrösMA