1 év 4 hónapot kapott a ceglédi férfi, aki többedszer is ittasan vezetett autót

A Ceglédi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a férfit, aki négy nappal az ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt történt elítélése után ismét ittasan vezetett Cegléd utcáin.

 

A bűnügy vádlottját, egy ceglédi férfit a Ceglédi Járási Ügyészség 2019. május 16-án bíróság elé állította ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt. A vádlott az ítélet meghozatala után négy nappal ismét ittasan vezetett Cegléden, a Széchenyi úton. A Ceglédi Rendőrkapitányság járőrei felfigyeltek a már ismert férfira és követni kezdték. A vádlott útja egy sörözőhöz vezetett. A rendőrök a söröző előtt intézkedés alá vonták a férfit, az ittasságát ellenőrizték. A helyszínen alkalmazott légalkohol mérő készülék a vádlott ittasságát igazolta, ezért előállították a Ceglédi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették. A férfinak a korábbi ittas vezetések miatt indult büntetőeljárások következtében már nem volt vezetői engedélye.

 

A Ceglédi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé az ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolt férfit. A Ceglédi Járásbíróság 1 év 4 hónap fogházbüntetésre, 2 év közügyektől eltiltásra ítélte a vádlottat, és 4 évre eltiltotta a közúti járművezetéstől. A bíróság ítélete jogerős lett, ezért azonnal megkezdték a fogházbüntetés végrehajtását. 

Címke: